Onze diensten

ItalCasa opereert in de sector 'Makelaars Onroerend Goed' in Italië en wel in het bijzonder de provincies Toskane, Marche, Umbrië. ItalCasa is gespecialiseerd in de assistentie bij de koop en verkoop van landelijk gelegen objecten, zoals boerenhuizen, landgoederen, villas, zowel gerestaureerd als te restaureren.

ItalCasa biedt advies en assistentie, in uw eigen taal, (Nederlands,Engels, Duits, Italiaans) gedurende het hele koop proces vanaf het zoeken van uw droomhuis tot en met de sleutel klare oplevering.

Normaal gesproken is de makelaar niet de directe persoon die de restauratie van het pand verricht, maar kan op verschillende niveaus zorgen voor assistentie en het beheer op basis van de behoeften van de klant.
De belangrijkste hulp bestaat uit aanbevelingen aan de klanten tijdens en na de aankoop van het pand.Italcasa kan kiezen tussen meerdere technische bureau’s, waaronder architecten, ingenieurs, landmeters en uit talloze bouwbedrijven welke geschikt zijn voor het type van de restauratie en de uit te voeren werkzaamheden. Niet elk bedrijf welke geschikt is voor het uitvoeren van een restauratie van een huis is geschikt voor het bouwen van een zwembad of voor de totale reconstructie van een gebouw of het aanleggen van een weg!
Met de keuze van geschikte materialen, oude of nieuwe, handgemaakte, of zelfs beter, herstel van de oorspronkelijke, kan niet worden geïmproviseerd en heb je een grote gevoeligheid en ervaring nodig. Elke categorie van werken vraagt een  beter bedrijf dan de andere. In al deze jaren hebben mensen die voor ons gewerkt hebben de ervaring, gevoel en respect voor de meest poëtische huizen, villa's, vastgoed in de wereld en zijn uitgegroeid tot ingenieurs, metselaars, timmerlieden, smeden, schilders, metselaars, installateurs en behoren tot de beste ooit!


Dit erfgoed Italcasa biedt haar klanten.

Wil je meer informatie? wij zullen graag beantwoorden !

  1. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
    Als u niet het formulier wilt gebruiken, neem dan contact met mij op als je wilt: Claudio Guatelli Tel. (0039) 0721-736759 Cell. (0039) 338 6310620 E-mail claudio@itcasa.eu